fbpx

Ioan Carmen Elena- Cabinet Individual Psihologie
In cautarile mele de a intelege lumea si de a o ajuta sa devina un pic mai frumoasa, am ales psihologia si o consider cea mai lina cale spre sufletul omului.

INSTAGRAM

Psiholog Dezvoltare Personala Bucuresti

Dezvoltare personala – consiliere de specialitate

Daca vrei sa faci schimbari benefice in viata ta si nu stii de unde ar trebui sa incepi, sedintele de consiliere si de dezvoltare personala iti vor fi de un real ajutor. In cadrul acestora se folosesc metode si tehnici psihoterapeutice pentru a te ajuta sa redobandesti controlul asupra vietii si sa faci schimbari favorabile si de lunga durata, sa gasesti o perspectiva noua si pozitiva, sa iti amintesti constant ca tu detii cheia vietii pe care o doresti.

Beneficiile sedintelor de dezvoltare personala

Toti trecem prin perioade dificile, ne simtim demotivati sau credem ca meritam mai mult dar nu stim ce sa facem. In aceste momente, sedintele de dezvoltare personala pot fi motivante si pot avea multe beneficii:

  • Te ajuta sa iti realizezi potentialul – Exact asa cum sugereaza si numele, sedintele de dezvoltare personala sunt orientate catre a-ti oferi suportul necesar pentru a afla mai multe lucruri despre tine insuti si a-ti realiza potentialul.
  • Iti ofera o noua perspectiva – Aceasta forma de terapie este benefica pentru toti cei care se simt blocati sau au nevoie de o perspectiva noua.
  • Iti pot schimba viata – Daca esti dispus sa depui eforturile necesare pentru a obtine rezultate, terapia de dezvoltare personala te poate ajuta sa descoperi despre tine lucruri noi si iti poate schimba viata. Indiferent daca stii deja ce ai de facut pentru a-ti atinge obiectivele si ai nevoie doar de un impuls catre directia favorabila, sau nu stii ce vrei de la viitor, coachingul te poate ajuta in calatoria ta.
  • Iti faciliteaza crearea unui plan realizabil de dezvoltare personala – Terapia de dezvoltarea personala implica o abordare stiintifica bazata pe aspectele pozitive ale vietii si personalitatii tale. In cadrul terapiei vei invata cum sa iti folosesti punctele forte pentru a face schimbari semnificative.

Cand sa apelezi la consiliere pentru dezvoltare personala

Daca te afli intr-o etapa nesigura din viata, redescoperi pasiuni uitate si nu stii cum sa le folosesti sau, pur si simplu, nu stii incotro sa o iei, consilierea pentru dezvoltare personala poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a depasi blocajul. Poti beneficia de acest gen de consiliere psihologica daca:

  • Te simti nemultumit cu viata pe care o ai si nu stii cum sa schimbi lucrurile si nici ce ai vrea sa faci;
  • Te simti epuizat de job-ul pe care il ai acum si vrei o schimbare de cariera astfel incat sa simti ca iti folosesti eficient si constructiv abilitatile si pasiunile;
  • Simti ca te autosabotezi si observi ca ai scheme de comportament distructive care te impiedica sa obtii ceea ce iti doresti;
  • Vrei sa aflii mai multe despre tine insuti si sa iti imbunatatesti calitatea vietii.

Este normal ca uneori sa iti faci griji in legatura cu faptul ca nu esti suficient de bun pentru a obtine ceea ce iti doresti sau ca nu meriti mai mult de la viata, dar este bine sa intelegi ca aceste ganduri te pot impiedica sa mergi mai departe si sa iti urmezi visele.

Prin dezvoltare personala vei putea sa aduci mai mult bine in viata ta si sa faci schimbarile necesare atingerii obiectivelor propuse, sa aduci fericirea in viata ta, sa cresti, sa descoperi preocupari noi, sa devii stapan pe drumul tau si astfel sa te simti implinit.

Call Now ButtonSuna ACUM