psihoterapeut Bucuresti-Piata IanculuiIoan Carmen Elena- Cabinet Individual Psihologie
In cautarile mele de a intelege lumea si de a o ajuta sa devina un pic mai frumoasa, am ales psihologia si o consider cea mai lina cale spre sufletul omului.
Ma numesc Carmen-Elena Ioan, sunt  licentiata in psihologie, am un master in Familie si Societate, sunt psiholog si psihoterapeut. Detin dreptul de libera practica in Psihologie Clinica si Psihoterapie Integrativa. Sunt membra a Colegiului Psihologilor din Romania (Vezi lista) si a Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa.
Cabinetul  la care va invit este inregistrat la Colegiul Psihologilor cu codul 10B3880.

De ce sa mergem la psihoterapie?
Cand  simti ca timpul trece altfel decat iti doresti, cand stii ca poti face mai mult si mai bine dar nu-ti mai gasesti  puterea  sa  treci la actiune, cand cauti solutii, cand te simti coplesit, singur, cand ti- e frica, oricand simti ca nu te mai regasesti, cel mai bine este sa apelezi la un specialist.
Un psihoterapeut  nu-ti va gasi solutii la probleme ci te va ajuta sa depasesti  momentele de neputinta si sa te reintalnesti cu tine, cel adevarat, capabil sa se reconstruiasca si sa-si rezolve singur problemele. Este cea mai buna metoda sa-ti regasesti respectul pentru tine si sa-l transmiti fara efort si celor din jur, facand astfel din lumea ta cel mai frumos loc in care sa-ti traiesti viata in echilibru si bucurie.

Probleme pe care le poti rezolva la un  Cabinet de Psihoterapie – Bucuresti
Atac de panica, anxietate, depresie, alcoolism, anorexie, bulimie, dependente, fobiile, insomnia, jocurile de noroc, depersonalizarea, stresul, doliul, timiditatea, tulburarile de personalitate, orientarile sexuale.

Servicii

Psihoterapie individuala
Psihoterapie de cuplu
Psihoterapia copilului
Psihoterapie adolescent

psihoterapeut Bucuresti,psiholog bucuresti,psiholog online,cabinet psihoterapie Bucuresti,psihoterapie Bucuresti,psihoterapie online,psihoterapie individuala,psihoterapie de cuplu,psihoterapie familie,psihoterapia copilului,psihoterapie adolescent,cabinet psihologic Bucuresti,cabinet psihologie Bucuresti,consiliere psihologica-Bucuresti-Piata Iancului,psihoterapie integrativa,
psihoterapeut Bucuresti-Piata Iancului,Atac de panica, anxietate, depresie, alcoolism, anorexie, bulimie, dependente, fobiile, insomnia, jocurile de noroc, depersonalizarea, stresul, doliul, timiditatea, tulburarile de personalitate, orientarile sexuale